Sider

fredag den 6. april 2012

Påskeæg med marcipan og lakridssirup

Har fået brugt noget mere af marcipan-resterne fra julen. Denne gang til nogle påskeæg med lakridssirup, hvid/mørk chokolade og drys af mandel-knas. Opskrift følger nederst hvis billederne skulle få tænderne til at løbe i vand :)






Opskrift (ca. 25 stk.):
  • 250 g marcipan
  • 3-4 tsk. lakrids sirup (salty el. sweet)
  • overtrækschokolade (her er brugt hvid og mørk)
  • 5-6 meget finthakkede mandler
  • 1 spsk. sukker
Marcipanen og lakridssirupen blandes godt sammen og formes til ca. 25 påskeæg. Sættes på køl ca. 30 min. Sukkeret smeltes på en pande og de finthakkede mandler vendes i. Massen afkøles lidt og hakkes derefter fint. Smelt chokoladen og overtræk påskeæggene, og drys til sidst med lidt mandelknas. Velbekomme!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar