Sider

torsdag den 4. juli 2013

Én med det hele, tak!

Til aftensmad fik vi hotdogs med hjemmebagt brød og agurkesalat. Det kan virkelig anbefales :-) Opskrift på brødene følger nederst.




Opskrift på hotdog brød (ca. 10 stk.):

  • 25 gr. gær
  • 2  dl. lunkent vand
  • 1/3 dl. olie
  • 100 gr. fuldkornshvedemel
  • 400 gr. mel
  • 1 æg
  • 2 spsk sukker
  • 1 tsk salt

Gæren opløses i vand. Tilsæt øvrige ingredienser og ælt til dejen er glat. Lad den hæve tildækket i ca. 30 min. 
Form dejen til 10 aflange pølsebrød, og læg dem tæt sammen i en bradepande med bagepapir. Hæver til dobbelt størrelse ca. 45-60 min. 
Pensl med vand eller sammenpisket æg og bag dem ved 225 gr. i ca. 12 min. Velbekomme!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar