Sider

tirsdag den 10. september 2013

Nem opskrift på mokkais

For et par uger siden købte vi en espressomaskine, så jeg eksperimenterer lidt med hvad espressoshots kan bruges til. Og det resulterede i denne lækre mokkais her til aften. Opskrift følger nederst.

moccais opskrift
En god kop kaffe skal der til
Lækker, cremet espressoshot

Lidt hakket mørk chokolade til isen

Opskrift:

  • 2 hele æg
  • 3 dl mælk
  • 2 dl fløde
  • 65 g sukker (heraf evt. halvdelen muscovado)
  • kornene fra en halv vaniliestang el. 1 tsk vaniliesukker
Det hele blandes sammen i en gryde og varmes langsomt op til 85 grader. Pas på det ikke begynder at koge.
Bland et dobbelt espressoshot i og afkøl blandingen helt inden den køres på en ismaskine. Bland evt. lidt hakket mørk chokolade i til sidst.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar