Sider

mandag den 16. september 2013

Hæklet etui til hæklenålene

Langt om længe er jeg blevet færdig med etuiet til mine hæklenåle (som jeg påbegyndte for længe siden her). Dejligt at der nu kan komme lidt styr på samlingen. Det er hæklet efter denne opskrift - dog med lidt variationer. 

hæklet etui til hæklenåle

hæklet etui til hæklenåle

hæklet etui til hæklenåle4 kommentarer:

 1. Årh, hvor er det dog blevet lækkert!

  SvarSlet
 2. Hvor er den skøn! Har du mod på at skrive en opskrift? Hvor bred er din i øvrigt?

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Malene! Mange tak for det :-) Jeg har lavet den ud fra den opskrift jeg har linket til. Eneste ændring er vist at jeg har lavet inderstykket/lommen i bubble stitch - Jeg har desværre ikke skrevet ned hvordan jeg lavede det, men der er 9 bubble stitch i hver række (og på min passede det med 15 rækker i højden). Bredden på etuiet er ca. 16,5 cm. Mvh. Ditte

   Slet