Sider

onsdag den 11. september 2013

Endnu en hæklet karklud

Samlingen af hæklede karklude er nu udvidet med en grå. Hvis du selv vil gøre den efter, er der en nogenlunde opskrift nederst.

opskrift på hæklet karklud i bomuldgarn
opskrift på hæklet karklud i bomuldgarn

opskrift på hæklet karklud i bomuldgarn


Opskrift:
Slå lm op i den bredde du ønsker karkluden (jeg har brugt bomuldsgarn fra Søstrene Grenes og en hæklenål str. 2 1/2). Hækl hstm frem og tilbage i rækker, men kun i det bagerste maskeled. Fortsæt til karkluden har den ønskede størrelse og slut af med en omgang fm.

5 kommentarer:

 1. Det er altså stadig forbavsende hvor lidt der skal til for at få et flot resultat.

  SvarSlet
 2. Hvordan laver du kanten med fastmasker? Hvor skal man sætte nålen ind i siden på kluden? Altså der hvor det ikke er lige? Giver det mening? Er helt ny, og synes det bliver så fint men en kant.

  SvarSlet
 3. Hvordan laver du kanten med fastmasker? Hvor skal man sætte nålen ind i siden på kluden? Altså der hvor det ikke er lige? Giver det mening? Er helt ny, og synes det bliver så fint men en kant.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Mette! Beklager den lange svartid. Er ikke lige så aktiv her på bloggen længere :-) Jeg kan ikke rigtig huske hvad jeg gjorde, men jeg vil tro, at jeg har lavet 2-3 fm i hvert af hjørnerne, for at hjørnerne ikke vil blive trukket sammen. Håber det giver mening.

   Slet
 4. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet