Sider

onsdag den 18. januar 2012

Hæklet bold

Så er de hæklede femkanter blevet samlet til en bold. Tak til Søhesten og Lutter Idyl for opskrift og inspiration.
7 kommentarer:

 1. Hvor er den fin. Hvilken størrelse nål har du brugt?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for det. Det er længe siden jeg hæklede bolden, men jeg mener ret sikkert at jeg har brugt en str. 2 1/2 eller 3.

   Slet
 2. Hej. Den er så flot. Jeg har selv prøvet at lave en, men jeg kan slet ikke få den så flot glat og stram. Jeg har brugt alm. Bamsefyld?

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Christina! Tak for det. Jeg har brugt fiberfyld fra en billig pude, og fyldt bolden rigtig godt op. Jeg plejer at købe den billigste pude man kan få i IKEA eller Jysk. Mvh. Ditte

   Slet
 3. Den er virkelig bare så flot, min bliver bare så bulet. Jeg har også fyldt godt op,oven den ændrer form og bliver jo aflang, hvis den bliver trykket lidt:O har du hæklet med dobbelt tråd, for tænker den pa bliver lidt fastere:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hmm, det ved jeg desværre ikke hvorfor den gør. Og jeg har kun hæklet med en enkelt tråd (jeg har brugt bomuldsgarn fra Søstrene Grenes).

   Slet
 4. Hmm, samme garn jeg bruger;0) Jeg tror, jeg har hæklet med for stor pind, så at det kan give sig for meget:0) Nu blev jeg så sur på den, at jeg begav mig ud i en stjernebold i stedet for:0) Men vender nok tilbage til bolden igen, når mine frustrationer er lidt væk:0) Og søstrene grenes garn er bare så lækkert:0)

  SvarSlet