Sider

mandag den 9. december 2013

Hæklede hjerter

For lidt tid siden faldt jeg over disse fine hæklede hjerter. Så nu har jeg selv været i gang med hæklenålen og det er der kommet et par hjerter ud af. Jeg har hæklet dem i fm, og ikke helt så smalle/lange som i opskriften. Nemme at lave og et godt projekt til alle bomuldsgarnresterne!

hæklede hjerter julepynt

hæklede hjerter julepynt


2 kommentarer:

  1. Hej, du kan ikke skrive hvordan du selv har gjort? jeg kan nemlig meget bedre lide din fortolkning fremfor originalen. Kan dog ikke helt lure, hvordan og hvorledes med antal fm :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej! Det er ret længe siden jeg lavede dem, og jeg kan desværre ikke huske hvordan jeg helt præcist lavede dem. Jeg tror jeg har fulgt opskriften nogenlunde, men udskiftet stangmaskerne med fm.

      Slet