Sider

onsdag den 26. oktober 2011

Min lækre lille model

Christoffer har endnu engang måttet stå model til et af mine projekter - og gør han det ikke bare godt? Denne gang er det strikket og ikke hæklet. Jeg har nærmest aldrig strikket før, så da jeg faldt over det søde halstørklæde/tørklæde hos Lutter Idyl tænkte jeg, at det da måtte være et overskueligt projekt. Og med god hjælp fra DROPS strikkeskole lykkedes det da også rimeligt. Opskriften på halstørklædet findes her. Tror måske at næste projekt bliver en strikket vest.


2 kommentarer:

  1. Fint strikket og hvor er han dog en skøn og lækker lille model. Jeg vil egentlig gerne have hæklet en hue til Malik, men det skal være en elefanthue og det kan jeg simpelthen ikke opdrive en opskrift til. Er du stødt på noget i den retning?

    SvarSlet
  2. Tak for det. Nej, jeg er desværre ikke stødt på en hæklet elefanthue - kun strikkede. Men skal nok lige prøve at holde øje og sige til, hvis jeg finder en opskrift en dag.

    SvarSlet