Vi skal til sammenskuds-julefrokost med naboerne i morgen, så jeg har lavet oksekødsfrikadeller med feta og soltørrede tomater. Jeg lavede en ret stor portion - så er der også til fryseren! Her følger en opskrift.
75 små frikadeller:
- 1000 g hakket oksekød
- 3 æg
- 6 spsk mel
- 6 spsk mælk
- 2 små løg skåret i små tern
- 3-4 fed presset hvidløg
- ca. 1 dl. hakkede soltørrede tomater i olie
- 200 g feta i tern
- 3 tsk salt
- lidt peber
- evt. lidt tørrede chiliflager, hvis de gerne må 'bide' lidt
Alle ingredienser blandes godt sammen (gøres nemmest med en håndmixer), og farsen sættes i køleskabet ca. 1/2 time. Steg frikadellerne til de er gennemstegte.
Dem skal jeg prøve. Tak for opskriften
SvarSletVelbekomme! Og go' fornøjelse med dem. Det er helt sikkert ikke sidste gang jeg har lavet dem.
SvarSlet