Sider

mandag den 5. marts 2012

En flok flotte flodheste

Knægten er ved at være alt for stor til en babydyne, så jeg har været på jagt efter juniordyne og tilhørende sengetøj. Det endte med at jeg købte noget sejt stof med flodheste i JYSK, som jeg indtil videre har syet et dynebetræk af. Så nu mangler bare et pudebetræk.2 kommentarer:

 1. Hej :) Jeg er faldet over din fine blog og hvor er den fyldt med godt ider. Jeg har netop syede en suttesnor efter din diy. Da jeg er nybegynder ved et sy maskine, er det dejligt med ider og diy'er . Og derfor vil jeg høre om det har en på dette fine senge tøj. skal til at sy noget baby sengetøj, og er helt vild med lukningen på dette her, men kan ikke lige se hvordan jeg kan det . måske du kan hjælpe. Ha en go dag ..
  nadjapetersen@hotmail.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Hejsa! Og tak for kommentaren. Så vidt jeg husker så har jeg bare lavet forstykket lidt længere end bagstykket, så det kan nå om på den anden side. Bindebåndene har jeg lavet af nogle tynde strimler stof. Og så er det vist skråbånd jeg har brugt til at kante åbningen. Håber det giver mening :-) Mvh. Ditte

   Slet