Sider

onsdag den 23. januar 2013

Juleferiens hækleprojekt

Nu er hækleprojektet jeg startede på i juleferien endelig ved at tage form. Det er endnu en vest til knægten, og denne er hæklet efter egen opskrift og i noget lækkert mørkegråt alpaca-uld fra Drops.
Denne gang har jeg nogenlunde fået en opskrift griflet ned, så nu er der forhåbning om at jeg en dag får lavet en færdig opskrift :)

10 kommentarer:

 1. Hvor er den fin! Har længe kigget efter en opskrift på en hæklet vest til min mindstemand, så håber du en dag deler en diy :)
  Dejlig søndag aften til dig.
  Smil fra Pia

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Pia! Beklager det sene svar. Men tak for kommentaren :-)
   Jeg er næsten færdig med selve vesten og de sidste par detaljer, så næste projekt er at få gjort opskriften færdig. Håber inden længe at kunne dele den. Mvh. Ditte

   Slet
  2. Hej Ditte,
   Det vil jeg glæde mig til :) Men få nu ik stress, det haster ikke.
   Smil fra Pia

   Slet
 2. Hejsa

  Hvor er din vest bare fin. Jeg er på udkik efter en hæklet vest til min dreng på 9 måneder. Jeg er vild med din. Du har vel ikke en opskrift på den???
  Mvh Ingelise

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Ingelise! Mange tak for det. Det er egentlig en opskrift efter eget hovede, men jeg forsøgte at få skrevet lidt ned da jeg hæklede vesten. Den er endnu ikke helt færdig, men håber snart at have den klar. Mvh. Ditte

   Slet
 3. Hvor er den bare fin!! Har du en opskrift? :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Denise! Beklager det sene svar. Jeg har desværre ikke en færdig opskrift endnu. Men jeg satser på at få lavet en her i barselstiden. Mvh. Ditte

   Slet
 4. Øv øv at der stadig ikke er nogen opskrift :(

  SvarSlet
 5. Hej Ditte, har du opgivet opskriften? ;) Det er en virkelig sød vest!
  I øvrigt sjovt at opdage, at jeg gennem Pinterest havner på en blog med et kendt ansigt :)
  Skulle hilse fra Marius Sye Rasmussen

  SvarSlet
 6. Hej Hanna! Hyggeligt at du har kigget forbi bloggen. Jeg har desværre aldrig fået lavet en færdig og gennemarbejdet opskrift på vesten. Men jeg kan lige prøve at se om jeg har noget liggende jeg kan sende til dig. Hils Marius igen :-)

  SvarSlet