For et par dage siden fik vi risengrød til aftensmad, og her til eftermiddag blev resterne forvandlet til klatkager. Uhm, det kan virkelig anbefales! Opskrift følger nederst.
Christoffer synes også det er et hit! |
Opskrift:
- en rest risengrød
- 1-2 æg (alt efter mængden af risengrød)
- 1 tsk. kanel
- 1 tsk. vaniliesukker
- 1-2 spsk. sukker
- 1-2 spsk. mel
Start med at dele æggene, og pisk æggehviderne stive. Rør derefter alle de øvrige ingredienser sammen i en anden skål. Til sidst vendes de piskede æggehvider i massen, og klatkagerne bages gyldne på en pande. Servér evt. med marmelade. Velbekomme!
Det ser lækkert ud :)
SvarSletDet skal helt sikkert prøves en dag, tror min krøltop vil elske det!
God mandag
Kh Sabrina
Ja, de blev ret lækre, og var et sikkert hit her :-)
Slet