Sider

tirsdag den 18. juni 2013

En lækker farve

Farverne koral og orange hitter lidt hos mig for tiden (se bl.a. dugen jeg købte den anden dag her). Så idag har jeg haft hama perlerne fremme og lavet lidt pynt til huset - eller hus-pynt om man vil :) Har brugt en lækker neon koral/orange farve, som bl.a. matcher pipingbåndet på pudebetrækket jeg syede for nylig. 

hama perler huse

Nyt hyggehjørne i stuen. 
hama perler huse

Nyudsprungne studenternelliker fra haven

4 kommentarer:

 1. Faldt lige tilfældigt over din dejlige blog, hvorfor jeg ikke har set den før aner jeg ikke. Det er bare skønt at finde nye dejlige blogge, som jeg kan følge. Tak for dejlig inspiration. De der huse er da så fine...
  Kh Jo

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak for det :-) Og velbekomme! Dejligt at bloggen er til inspiration. Kh. Ditte

   Slet
 2. Hvad for en form har du brugt til dit hama hus

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej! Jeg har brugt en firkantet form til det nederste af huset, og en femkant til taget. Mvh. Ditte

   Slet