Vi har prøvet at bage et såkaldt 'mæskbrød' med noget af det malt det blev siet fra ifm. weekendens ølbrygning. Jeg fandt denne opskrift, og satte manden til at bage :-) Og resultatet blev rigtig lækkert. Brødet minder ret meget om et groft franskbrød.
![mæskbrød mæskbrød](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEijcgaTwxtI0tFH_FKKWPiA_3pNRz0VcyPTNo3hTVIAisdE6JSXJCYBQH2NrrIh4jz3Y8XtsIq_bjxF5IJdrHbTWYQSiuIz5XwSZxcsYKBrMbuYoHzd1Qz4AAg054Rw4qJLmCRPWJFW76A/s400/blogger-image-1933135570.jpg) |
Den mæskede malt - lækkert ser det ikke ligefrem ud! |
![mæskbrød mæskbrød](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh9US3oPMRJLnF90w8iWm8qGjsa5fhXfa2zvWbzroBc-DRv7xNV34ZzrZ11DF5ArnFuJDNAmeuu2je-N4y28PM2-2nAq7xiE1iEamEr67gk76xnvqlKgQ7hTdDBRg88rrn7YjinNonxxbA/s400/blogger-image--1533402818.jpg) |
Nybagt brød - uhm! |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar