Til aftensmad fik vi hotdogs med hjemmebagt brød og agurkesalat. Det kan virkelig anbefales :-) Opskrift på brødene følger nederst.
Opskrift på hotdog brød (ca. 10 stk.):
- 25 gr. gær
- 2 dl. lunkent vand
- 1/3 dl. olie
- 100 gr. fuldkornshvedemel
- 400 gr. mel
- 1 æg
- 2 spsk sukker
- 1 tsk salt
Gæren opløses i vand. Tilsæt øvrige ingredienser og ælt til dejen er glat. Lad den hæve tildækket i ca. 30 min.
Form dejen til 10 aflange pølsebrød, og læg dem tæt sammen i en bradepande med bagepapir. Hæver til dobbelt størrelse ca. 45-60 min.
Pensl med vand eller sammenpisket æg og bag dem ved 225 gr. i ca. 12 min. Velbekomme!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar