I dag har husbonden fået ferie, og det skal fejres med hjemmelavede flødeboller. Og med køkkenhaven fyldt med lækre solmodne jordbær, er det også blevet til et par stykker i en luksus version. Summerbird go home :)
Se i billedteksterne hvordan du selv kan lave dem.
Flødebolle i en 'de luxe' version |
Skær/stik marcipan ud i cirkler i ca. 4 mm tykkelse (har brugt ca. 100 g til denne portion |
Bag dem ved ca. 180 gr. i 5-7 min. (indtil de bliver gyldne) |
Kog en sukkerlage af 75 g sukker og 1/4 dl vand |
Pisk et bæger past. æggehvide og hæld sukkerlagen i |
Pisk indtil skummet er helt stift (10-15 min.) |
Sprøjt skummet ud på bundene og lad dem lufttørre |
Læg evt. et jordbær indeni :-) |
Hæld smeltet chokolade over og lad dem tørre |
Velbekomme :-) |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar