Da vi kom hjem efter ferien, var der masser af squash i højbedene igen. En enkelt af dem er røget i en gang bagværk. Opskriften på de luftige og lækre gulerodsbrud med squash finder du nederst.

Opskrift (ca. 8-10 store):
- 25 g gær
- 2,5 dl lunken vand
- 1/2 dl solsikkeolie
- 2 tsk salt
- 1 tsk sukker
- 50 g grahamsmel
- 350 g hvedemel (skift evt. en smule ud med havregryn)
Opløs gæren i det lunkne vand, og rør resten af ingredienserne i. Lad dejen hæve 30-45 min.
- 50-100 g solsikkekerner
- 2 æg
- 1 revet gulerod
- 1 lille revet squash
Vend de øvrige ingredienser i dejen, og tilsæt evt. lidt mere mel hvis dejen er for tynd. Læg dejen på en bageplade med en ske og lad dem hæve en times tid. Bag dem ved 200 grader i ca. 13-15 min. Velbekomme!
De ser simpelthen så gode ud - faktisk så gode, at de er ved at hæve på min køkkenbord. Glæder mig til at smage dem :-) Tak for opskrift...
SvarSletVelbekomme :-) Håber du synes de smager godt. Mvh. Ditte
SletDe ser så lækre ud! Mums
SvarSletYum, squash i bageværk duer bare altid, det bliver så dejlig svampet.
SvarSlet- Anne