Sider

tirsdag den 28. januar 2014

Amaryllis - nu med de smukkeste blomster

Da vi var hjemme ved mine forældre til jul fik jeg et amaryllisløg med. Og efter en god gang vanding og lys, er der nu væltet de vildeste blomster frem. Indtil videre er der 3 store og overdådige blomster på hver stilk. Sikke et lækkert syn. Det er da helt til at blive forårsglad af her midt i den kolde og snefyldte vintertid.

amaryllis i blomst

amaryllis i blomst

amaryllis i blomst

Sådan så den ud for en uges tid siden

2 kommentarer:

 1. Ej hvor er den flot!
  Jeg har også fået en, i indflyttergave, men jeg synes allerede den ser død ud, inden den rigtig er sprunget ud...
  Du har meget at lære mig endnu, søs! (;

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja den er virkelig smuk. Jeg synes nu ikke jeg har gjort så meget andet end bare at give den vand og stille den lyst. Mon ikke jeg bare har været heldig med blomsterløget. Hyg dig :)

   Slet