Sider

mandag den 20. januar 2014

Lækre boller med durum og rugmel

Nederst følger opskriften på lækre sandwich/burgerboller.


Læg en bageplade/bradepande over bollerne mens de hæver
Her serveret med fyld af chilipesto-marineret kalkun og rødkåls-coleslaw

Opskrift (ca.7-8 stk.)
  • opløs 25 g gær i 1,5 dl lunken vand
  • tilsæt 1,5 tsk salt, 2 spsk olie og 1 tsk honning
  • Hæld 75 g rugmel og 150 g durummel i ælt dejen godt
  • tilsæt hvedemel indtil dejen ikke er for klistret (jeg brugte ca. 100 g)
  • lad dejen hæve til dobbelt størrelse, og form derefter bollerne
  • lad dem hæve på en bageplade med en bradepande over en times tid.
  • Bages ved 200 g i ca. 13-15 min.
God fornøjelse og velbekomme!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar