Sider

tirsdag den 7. februar 2012

Hæklet babyvest = almost done!

Nu er det vist ved at være tid til et nyt blog-indlæg. Knægten og jeg har været på et par dages ferie/retræte hos mine svigerforældre og forældre, og hvor har det været dejligt og hyggeligt. Men det er nu virkelig også godt at komme hjem til manden igen. 
Det langsommelige hækle-projekt er ved at få sin ende. Nogle sorte knapper er blevet syet på, og en sort læder-stjerner er syet på med en gul kontrasttråd på det ene ærme. Nu mangler der bare en stjerne på det andet ærme. Tror det ender med at blive helt godt :)


8 kommentarer:

 1. Hejsa! Super spændende blog du har. Virkelig inspirerende. Er gået igang med de fine vanter. Har du evt også en opskrift på denne vest, den er bare super fin.
  Heidi

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Heidi! Mange tak for det :) Jeg har desværre ikke en opskrift på den hæklede vest. Men jeg tænker at jeg vil lave én igen på et tidspunkt, og så skal jeg nok prøve at få opskriften skrevet ned. Mvh. Ditte

   Slet
 2. JA jeg er også helt vild med din vest! Kan du evt. røbe hvordan du har fået det fine ribagtige look ? jeg kan ikke gennemskue det, og jeg skal til at lave en vest i mandestørrelse så jeg har brug for noget inspiration :)
  Hilsen Marie

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Marie! Tusind tak for det. Jeg fik desværre ikke skrevet opskriften ned da jeg hæklede vesten, men så vidt jeg husker så er det øverste stykke hæklet i halvstangmasker hvilket giver noget effekt når der hækles frem og tilbage. Evt. er halvstangmaskerne kun hæklet i bagerste maskeled fremfor begge løkker i masken - men det kan jeg desværre ikke huske. Jeg håber snart jeg får hæklet en ny vest så jeg kan få skrevet opskriften ned. Mvh. Ditte

   Slet
 3. Hej Ditte...
  Super flot vest...kan du nogenlunde huske hvor mange masker du øger med i hjørnerne på det øverste stykke, for at få det firkantet look, min bliver så rund! Forstår du mig?
  Du har mange skønne ting på din side jeg følger tit med...og har iøvrigt en niece der ELSKER sin Pingu -så tak for opskriften :)
  Hilsen Carina

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Carina! Så vidt jeg husker, så har jeg øget med 4 masker på hver omgang - én ved hver af de 4 "huller" der er ved skuldrene (2 foran og 2 bag).
   Nu må jeg vist hellere snart få lavet den opskrift helt færdig :-)
   Og dejligt at pingu-opskriften har gjort lykke. Mvh. Ditte

   Slet
 4. Har du fået skrevet opskriften på den ned og hvad er ca størrelsen på denne vest?

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Denise! Jeg har desværre ikke fået skrevet opskriften ned endnu. Det er vist et af mine evighedsprojekter at få det gjort. Hvis det kan være til nogen hjælp, har jeg taget udgangspunkt i denne sweater fra Ravelry: http://www.ravelry.com/patterns/library/baby-bumpy-sweater.
   Størrelsen på vesten er ca. 1 år. Mvh. Ditte

   Slet