Sider

tirsdag den 31. januar 2012

Langsommeligt projekt

Det går langsomt fremad med den hæklede babyvest. Med en nålstr. 2 1/2 og tyndt strømpegarn tager det godtnok sin tid. Tænker at der skal nogle stjerner eller lignende på, så den bliver lidt mere drenget.


3 kommentarer:

 1. Den vest er så fin. Hvor har du fundet opskrift? Super flot og dejlig vest :)
  Mvh Elise

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Elise!
   Tusind tak for det. Jeg følger egentlig ikke rigtig nogen opskrift, men hækler bare lidt derud af. Jeg har taget udgangspunkt i denne babysweater på 'ravel it', hvor jeg bruger lidt at samme teknik: http://www.ravelry.com/patterns/library/baby-bumpy-sweater
   Mvh. Ditte

   Slet
 2. Hej Ditte.

  Hvor er den bare fin, ville ønske at du kunne lave en opskrift til den for hvor er den bare super flot.

  Jeg venter en dreng til januar og ville da ønske jeg kunne hækle sådan en :) er ikke for god til selv at lave om på opskrifter som dig :)

  Hilsen Sine

  SvarSlet